Grote Sjokolade Paaseitjes Actie: hoeveel (ver)koop jij er?

28-02-2017

Beste leden van Avior,

Dit jaar organiseren wij de Grote Sjokolade Paaseitjes Actie!
Leuke, gezellige zakjes van ongeveer 200 gram met een mooi assortiment van gemengde eitjes. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Winnen
Er zijn voor de vijf beste jeugdverkopers prijzen te winnen en wij hebben ook een prijs voor het best verkopende seniorenteam! Laat de kans op een mooie (team)prijs dus niet aan je neus voorbij gaan.
Met al deze mooie prijzen heb je aan één bestellijst waarschijnlijk niet voldoende. Meer bestellijsten vind je onderaan deze pagina.

Wat moet je doen?
Zet je liefste en leukste gezicht op. Ga naar buren, familie en vrienden en vraag of ze met Pasen zin hebben in iets lekkers. Probeer zoveel mogelijk zakjes met paaseitjes te verkopen. De opbrengst van deze actie gaat namelijk naar de clubkas voor onder andere goede materialen voor de trainingen. Noteer de bestelling op de lijst en zorg ervoor dat deze op tijd wordt ingeleverd.

Inleveren bestellijsten
Inleveren van de bestellijsten kan tot uiterlijk zaterdag 18 maart, in de kopijbus van Avior (in het ballenhok in de grote zaal van de Scheg) of in de kantine van Sporthal Schalkhaar én het mag ook per e-mail aan activiteitencommissie@vv-avior.nl (vernoem het woord “paaseitjes” even in het onderwerp) worden doorgegeven. Zorg ervoor dat op de lijst(en) duidelijk je naam, team, e-mailadres en telefoonnummer staat.

Paaseitjes ophalen
De paaseitjes kun je ophalen op zaterdag 8 april van 12.00 tot 18.00 uur in Sporthal Schalkhaar. De bestellingen dienen dan gelijk te worden afgerekend!
Je dient het hele bedrag dus gepast voor te schieten of jouw kopers vooruit te laten betalen bij de bestelling.

Tip: Neem bij het ophalen van de paaseitjes een tas mee om je eitjes mee naar huis te nemen.

Zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar ons!

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie