Hart voor Salland

27-02-2017

Beste leden,

Tijdens de stemperiode van Hart voor Salland kunnen leden van Rabobank Salland binnenkort stemmen op hun favoriete vereniging(en) en/of stichting(en).

Ben je klant én lid van Rabobank Salland? Je ontvangt rond 9 maart een persoonlijke inlogcode van de Rabobank. Hiermee kun je van 10 tot en met 20 maart aanstaande stemmen. Stem ook op ons!
Het geld gaan we gebruiken om de trainingsfaciliteiten voor de jeugd uit te breiden.

Voor de zekerheid: niet elke klant is automatisch lid van Rabobank Salland. Klanten van Rabobank Salland die voldoen aan de voorwaarden kunnen gratis lid worden. Zie www.rabobank.nl/salland en vul daar het formulier voor lidmaatschap in.
Je kunt ook even bellen met de bank via (0570) 50 85 55. Vraag ook naar jouw persoonlijke inlogcode om te kunnen stemmen voor Hart voor Salland.

Dus: Stem op ons!

Met vriendelijke groet,