Heren 1: Volle bak naar competitiestart

09-09-2016

Op weg naar de seizoenstart in eigen huis tegen Arnhemse Arvevo staat de voorbereiding van Heren 1 vooral in het teken van volle bak. Volle bak in figuurlijke zin, maar zeker ook in de letterlijke betekenis.

Figuurlijk

Net als eerdere seizoenen wordt er op weg naar mooie prestaties in de eerste divisie uiteraard flink geoefend. Na een week trainen werd het seizoen afgetrapt met een teamweekend in Raalte en een oefenwedstrijd in Mariënheem. De start van een oefenreeks met onder meer doordeweekse oefenwedstrijden tegen Alterno 2 en Orion 2 en een driekamp in Elburg. Alles is in het werk gezet om 17 september in Ootmarsum optimaal voorbereid aan de eerste ronde van de nationale beker te beginnen, waarna 24 september op eigen bodem in Schalkhaar de competitie wordt begonnen met een thuiswedstrijd tegen Arvevo om 18.00 uur.

Letterlijk

De competitie die letterlijk volle bak wordt afgetrapt. Met de start van de nieuwe vereniging beschikt het vlaggenschip naast hoofdtrainer Jordan Weggelaar over zowel een assistent-trainer met good-old Dick Coulier, als een teammanager met Robbert Kleine Schaars. Het wedstrijdformulier staat dit seizoen tot aan het laatste vakje ingevuld. Benieuwd met welke spelers? Hopelijk is dat 24 september om 18.00 uur in sporthal Schalkhaar te zien vanaf een volle tribune!