Informatie kleding

15-09-2016

Hallo Avior-leden,

Zoals aangekondigd ontvangen jullie informatie en toelichting over de teamtassen met shirts, de broekjes en de mogelijkheid tot het aanschaffen van Avior items! Deze informatie is ook per mail naar alle aanvoerders gestuurd.

Ophalen tassen

Vrijdag 16 september en zaterdag 17 september is de Avior kledingcommissie aanwezig bij de kledingberging. We vragen jullie om per team iemand te vragen om de kleding op te halen. Het gaat om de volgende tijden:

• Vrijdag 16 september – 19.00 – 20.00 uur (Inge Zandkamp en Corien Visser zijn aanwezig)
  • Zaterdag 17 september – 11.00 – 12.00 uur (Inge Zandkamp en Anja van Oldeniel zijn aanwezig)

Het adres: RH Gooszenstraat nummer 1 (een bedrijfsverzamelgebouw).

Kledingtassen

De kleding zit in de oude kledingtassen. Eind september worden nieuwe Avior teamtassen geleverd. Hierover ontvangen jullie eind september nader bericht. In de tassen zit:

• Een kledingreglement (ook op de website te vinden via: http://vv-avior.nl/algemeen/organisatie/kledingcommissie)
  • Wedstrijdshirts
  • Wedstrijdbroekjes (wanneer aanwezig)
  • Een overzicht van wat per team besteld is

Broekjes

• Damesbroekjes: Er zijn wat problemen met de damesbroekjes, deze zijn dun en schijnen door. Het advies is om onder de geleverde broekjes een zwarte of donkerblauw boxer/slip te dragen. Wij hebben er voor gekozen om de productie stop te zetten en om samen met onze producent te kijken naar een oplossing. Dit leidt er ook toe dat niet alle broekjes geleverd zijn. Probeer, als er geen broekjes aanwezig zijn, een donkerblauw of zwart broekje te dragen.  Naar verwachting zijn de broekjes er eind oktober.
  • Herenbroekjes: De herenbroekjes zijn niet allemaal binnen, deze worden eind september  geleverd. Ook hierover ontvangen jullie bericht.

Inspeelshirts

In samenwerking met de kledingleverancier willen we alle teams in de gelegenheid stellen om inspeelshirts te bestellen. Deze shirts zien er uit als op bijgevoegde afbeelding. De shirts kun je per team bestellen en kosten €20,- per stuk. Wanneer je hier als team eenzelfde (bijv. een teamnaam of een sponsor) of per teamlid een aparte (bijv. de eigen namen) opdruk bij op wilt, kost dit €5,-.

Geef het uiterlijk 30 september via kledingcommissie@vv-avior.nl door als je voor je team inspeelshirts wilt bestellen. Lever per team een overzicht aan van Naam, Maat en eventuele opdruk (naam/teamnaam/sponsornaam). Zie bijgevoegde pdf voor een afbeelding.

Inventarisatie voor merchandise

Daarnaast willen we jullie vragen om binnen jullie team te inventariseren of er behoefte is aan het volgende, dan zal ook hiervoor een prijs worden opgevraagd:

• Sporttassen met het Avior logo
  • Trainingspakken
  • Truien (en dan een hoodie of een sweater?)

Vragen?

Stuur een mail naar de kledingcommissie via kledingcommissie@vv-avior.nl.

Groet,

De kledingcommissie