Kledingcommissie 10 december in de kledingberging

02-12-2016

Hallo Avior-leden,

De afgelopen weken hebben we zo goed en zo kwaad als het ging geprobeerd de hele vereniging van kleding te voorzien. Vanaf nu willen we dit op een gestructureerdere manier aanpakken; om het voor zowel de kledingcommissie als de vereniging te vereenvoudigen. Dit gaat we als volgt doen:

Het mailadres
De kledingcommissie is bereikbaar via kledingcommissie@vv-avior.nl voor vragen, opmerkingen, wijzigingen, etc.

Vaste momenten in de kledingberging

Als je kleding wilt wisselen/ruilen/bijhalen/terugbrengen, dan kan dit op vastgestelde momenten in de kledingberging aan de JH Gooszenstraat 1 (een bedrijfsverzamelgebouw). Deze data worden gepubliceerd op de pagina van de kledingcommissie

10 december: inspeelshirts, broekjes & oude kleding kopen

De eerst volgende mogelijkheid is zaterdag 10 december van 10.30 - 12.30 uur.

1. Broekjes: We willen alle teams die nog geen broekjes hebben, vragen om broekjes op te halen (dames én heren).

2. Inspeelshirts: Daarnaast zijn de inspeelshirts voor de teams die deze besteld hebben binnen. De teams die besteld hebben, ontvangen deze week een mail met procedure voor betaling.

3. Oude kleding SVS/DeVolCo: 10 is december de laatste mogelijkheid om oude SVS en DeVolCo kleding te kopen, hierna wordt alles wat nog over is gedoneerd. De shirts en broekjes kosten €2.50, de tassen €5,-. Op = op en er dient gepast betaald te worden.

Hoodies en trainingspakken

De hoodies en trainingspakken worden begin 2017 verwacht. Deze kunnen tegen die tijd opgehaald worden en via pin betaald worden in de kantine van sporthal Schalkhaar. Hierover wordt iedereen t.z.t. geïnformeerd.

Groet,
De Kledingcommissie