Kledingcommissie: nalevering, inspeelshirts, passets hoodies/pakken

03-10-2016

´╗┐´╗┐Hallo allemaal,

Twee weken geleden is er een nieuwsbericht met betrekking tot de kleding verspreid. Naar aanleiding hiervan hebben we een drietal updates:

1. De nalevering is bijna binnen (met o.a. de Avior kledingtassen)
  2. Een nieuw ontwerp inspeelshirts leidt tot een lagere prijs (€14.75, excl. eventuele opdruk)
  3. Er worden passets besteld van pakken en hoodies, evenals een sporttas voorbeeld. Daarnaast zijn richtprijzen bekend.

De nalevering is bijna binnen

Update 6 oktober 2016: Helaas helaas: de verzending is opgedeeld in twee delen (met de nieuwe tassen in het ene deel en de shirts en herenbroekjes in het andere deel) - en slechts een deel is in Schalkhaar op dit moment. Er wordt hard gewerkt aan het lokaliseren van deel 2, maar het betekent wel dat we het uitdelen van de spullen niet door laten gaan dit weekend. We informeren jullie zodra we meer weten.

Nieuw ontwerp inspeelshirts

Van een aantal teams kregen wij de feedback dat ze 20 euro aan de hoge kant vonden voor een inspeel t-shirt. In overleg met One Sportswear hebben we gekeken naar andere mogelijkheden: er is nu een shirt ontworpen voor 14.75 (een opdruk is dan nog 5 euro). Hoe het shirt er uit ziet is iets anders dan het shirt wat in de vorige berichtgeving is getoond (zie de afbeelding). Qua maatvoering is deze hetzeflde als het wedstrijdshirt. Als jullie inspeelshirts willen bestellen ontvangen we graag de lijst met namen, maten en eventuele opdruk (zoals je naam of sponsor) uiterlijk 8 oktober op kledingcommissie@vv-avior.nl.

Pakken, hoodies en tassen

Er is interesse getoond in de pakken, tassen en hoodies. Wel zijn er nog een aantal vragen gesteld, welke we graag beantwoorden.

De richtprijzen zijn als volgt:

• Een hoodie is maximaal 29 euro.
  • Een prestentatiepak is maximaal 50 euro. Het is mogelijk om de delen los te bestellen: een los jack is maximaal 30 euro, een broek is maximaal 23 euro.
  • Een tas is maximaal 24 euro.

De prijzen dalen op het moment dat er meer dan 10 stuks besteld worden. Ook is voor met name de hoodie nog e.e.a. afhankelijk van ontwerpkeuzes. Voor de pakken en hoodies worden nu passets besteld. Als deze binnen zijn, ontvangen jullie bericht.

Groet,

De kledingcommissie