Mieke Tip start als combinatie functionaris!

08-10-2017

Maandag 9 oktober start Mieke Tip als combinatiefunctionaris bij onze vereniging. De inzet van Mieke wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met het Deventer Sportbedrijf en de Nevobo. Als combinatiefunctionaris wordt Mieke onder meer verantwoordelijk voor de begeleiding en ontwikkeling van onze trainers bij de jeugd. Daarnaast zal ze het bestuur en commissies ondersteunen bij uiteenlopende projecten en vraagstukken. Onderdeel van de samenwerking met de het Deventer Sportbedrijf en de Nevobo is onder andere het verzorgen van 200 volleybalclinics op basisscholen in de gemeente Deventer met een afsluitend schoolvolleybaltoernooi. Mieke zal gemiddeld 24 uur per week actief zijn voor Avior.

Mieke is 25 en woont in Ommen. Ze heeft de opleiding Lichamelijke opvoeding gevolgd op het Windesheim in Zwolle. Dit jaar is ze in dienst getreden bij het Deventer Sportbedrijf als combinatiefunctionaris. Volleybal is een passie van Mieke. Vanaf haar 6e heeft ze altijd gespeeld bij VOLCO in Ommen. Momenteel speelt Mieke bij bij SVI in Zwolle-Zuid. In het verleden heeft Mieke zelfs nog een jaar bij DeVolCO’88 gespeeld.

We zijn erg blij met de samenwerking met het Deventer Sportbedrijf en de Nevobo. Zij maken het mogelijk dat we deze stap kunnen inzetten en een volgende stap kunnen zetten met onze vereniging. We wensen Mieke heel veel succes en plezier toe!

Namens het bestuur
John Dommerholt, voorzitter