Nieuwsupdate vanuit CMV-jeugd

01-02-2017

Op dit moment zijn we halverwege het seizoen. De wedstrijden van de 2de helft zijn inmiddels begonnen en ook de zaterdagtrainingen.
In de eerste helft hebben we diverse kampioenen mogen tellen. Dit waren er maar liefst 4: N6.1, N6.3, N6.5 en N3.2. Doordat we door de fusie de grootste vereniging van Nederland zijn, hadden we soms in 1 poule meerdere Avior teams, waardoor er ook veel teams 2de zijn geworden. Ook dit is een super prestatie!

Inmiddels trainen er 132 kinderen binnen de CMV in 25 teams. Tussentijds zijn er 15 kinderen doorgestroomd naar de C-jeugd. Wekelijks krijgen we nieuwe aanmeldingen binnen van kinderen die ook komen meedoen. Deze kinderen trainen in 1 van de 3 instroomgroepen waar ze eerst leren volleyballen.

Naast de gewone trainingen zijn er ook op de zaterdag trainingsmogelijkheden voor de kinderen uit niveau N4 t/m N6. Op dit moment trainen er 54 kinderen mee! Hier wordt er individueel getraind op techniek wat zeker terug te zien is in de loop van het seizoen. De training begint altijd met een gezamenlijke warming-up, na de warming-up gaan de kinderen uit N4 naar Luuk en de kinderen uit N5 & N6 naar John. Naast de 2 hoofdtrainers zijn er diverse assistenten aanwezig die letten op de techniek en aanwijzingen geven. Na de techniek training worden er ook altijd nog onderlinge partijtjes gespeeld dit kan 1 tegen 1 of 2 tegen 2 zijn. Het kind dat het beste de geleerde techniek toepast krijgt de techniek-beker mee naar huis tot de volgende zaterdagtraining.

Voor vragen kunnen jullie ons bereiken via het secretariaat jeugd@vv-avior.nl de mail wordt dan doorgestuurd naar de desbetreffende coördinator. Afmeldingen voor de training graag via de trainer zodat hij/zij dit op tijd weet.

Groetjes de CMV-coördinatoren
Elly, Marian, Marrit en Tieneke