Oud papier seizoen 2016-2017

12-06-2016

Beste leden van Avior,

Mijn naam is Aniek Aarnink. Ik ben de Coördinator oud papier van onze nieuwe vereniging en ik vraag even jullie aandacht voor het volgende..

Avior zal, net als SVS, iedere eerste zaterdag van de maand het oud papier ophalen in Schalkhaar. Het oud papier is een zeer belangrijke inkomstenbron van onze club en het is daarom van groot belang dat ieder lid daar zijn of haar steentje aan bijdraagt. In de 'SVS-tijd' werd ieder seniorenteam gemiddeld drie keer per seizoen ingedeeld om oud papier op te halen (recreantenteams eenmaal per seizoen). Ieder team leverde 3 lopers per keer. Nu we zo'n grote club hebben, komt het er waarschijnlijk op neer dat ieder team slechts eenmaal per 1,5-2 jaar aan de beurt is. Goed te doen dus!

Ik wil jullie er alvast op attenderen dat iedere loper gecertificeerd moet zijn. Circulus biedt daartoe veiligheidsinstructies aan. Nadere informatie volgt.

In augustus wordt het nieuwe ophaalschema gemaakt voor het seizoen 2016-2017. Mijn vraag aan jullie: wil van ieder team een speler mij een mailtje sturen met daarin:

• Welk team
  • Hoeveel spelers van 18+ (minimale leeftijd om papier te halen)
  • Wie er contactpersoon van het team inzake het oud papier is (hoeft niet perse de aanvoerder te zijn)
  • Telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon
  • Hoeveel spelers er nog niet gecertificeerd zijn

Graag ontvang ik z.s.m., maar in ieder geval vóór het einde van de trainingen (17juni), van ieder team bericht.

Bij voorbaat dank!

Vriendelijke groeten,