Home » Nieuws
Vanavond: Schoenen pasavond i.s.m. Mizuno & Buitink!

Vanavond: Schoenen pasavond i.s.m. Mizuno & Buitink!

12-09-2017

Op 12 September  organiseert Avior in samenwerking met Buitink sport 2000 en sportmerk Mizuno een speciale pasavond. Als lid kun je die avond vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen! Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van TopVolley Belgium, van diverse volley- en handbalverenigingen in de Benelux, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Buitink voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

We ontvangen je daarom graag op 12 september in De Scheg! Het Buitink sport 2000 team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen. Naast indoorschoenen kunnen er ook runningschoenen getest worden voor diegenen die fit aan het nieuwe seizoen willen beginnen.

Als Avior lid krijg je maar liefst 20% korting op je aankopen! Wij hopen jou te zien op 12 Sept tussen 19.00 en 21.00 uur in De Scheg! Tot dan!© Volleybalvereniging Avior