Payroll Select hoofdsponsor Bedrijvenvolleybal

24-04-2018

Avior heeft Payroll Select bereid gevonden om de komende 2 edities van het  bedrijvenvolleybaltoernooi financieel te ondersteunen. Voor de club en de toernooicommissie een zeer welkome gunst en wij bedanken Payroll Select dan ook hartelijk.

De wedstrijd dagen zijn op 24-5, 31-5 en 7-6. De finalewedstrijden worden gespeeld op 14-6. Voorafgaand aan de finale wedstrijden vindt er een netwerkbijeenkomst plaats.

Over Payroll Select:

Payroll Select is een van de grootste Payrolling dienstverleners van Nederland. In 2017 is zij verhuist van Zutphen naar een prachtig pand aan de Hanzeweg 5 in Deventer.

Payroll select biedt de volgende diensten aan:

• Payrolling
  • Backoffice dienstverlening voor intermediairs
  • Payrolling en facturatie van Zelfstandigen
  • Salarisadministratie
  • HR Diensten
  • Contract Management

Kijk op www.payrollselect.nl voor meer uitleg over de diensten en waarom Payroll Select ook voor uw organisatie een uitkomst kan zijn.