Home » Nieuws
Record poging & Ultimate Stormbaan

Record poging & Ultimate Stormbaan

07-08-2018

Op 1 september wordt bij SV Helios een record poging georganiseerd! Dit is onderdeel van een groot wijkfeest in Colmschate Zuid, wat op het terrein van Helios plaats vindt.  Dus zin in een sportieve middag en misschien wel een leuk teamuitje? Geef je dan op voor de Ultimate Stormbaan! 

Meer informatie
Deventer bestaat dit jaar 1250 jaar. Wij willen dit als Colmschate Zuid op een ludieke manier vieren. Wij roepen alle sporters en bewegers op om deel te nemen. Om precies 12:50 uur gaan wij proberen het record te verbreken om met  minimaal 1250 deelnemers 12 minuten en 50 seconden in beweging te zijn.  Iedereen kan meedoen. Wij gaan dansen, wandelen hardlopen, skaten, rolschaatsen, fietsen, volleybalen, voetbalen en bootcamp. Onder de sportieve waaghalzen, kan de uitdaging worden aangegaan, op de Ultimate storm baan. Dit is een gecombineerde parcours van een stormbaan met bootcampbaan. Deze Ultimate Stormbaan zal speciaal voor deze dag worden opgebouwd bij SV Helios. Deze baan is ruim 100 meter lang  en kent  vele obstakels en hindernissen .

Meedoen?

Er zijn earlybird kaarten voor 1,50 euro p.p.. Mochten de earlybird kaarten uitverkocht zijn dan gaan ze 2,- euro in de voorverkoop kosten. Kaarten zijn tegen contante betaling  te verkrijgen bij SV Helios of online te  bestellen  via  info@wijkvoorelkaar.com.  Dan sturen wij  je een betaallink toe. Kosten van de kaarten voor de Ultimate Stormbaan op 1 september zelf zijn 2,50 euro per persoon. © Volleybalvereniging Avior