Regioscheidsrechters vorstelijk beloond!

22-05-2016

Avior heeft dringend behoefte aan nieuwe scheidsrechters die in de regio willen fluiten in de promotieklasse en/of 3e divisie. Vanuit de Nevobo is er namelijk een verplichting om voor elk team in de regio ook 2 scheidsrechters te leveren. Omdat het meer tijd en moeite kost om een regiowedstrijd te fluiten heeft het bestuur van Avior ingestemd met een extra vergoeding (€20,-) per wedstrijd voor regioscheidsrechters. Naast het plezier wat je krijgt van het arbitreren, ontvang je €30,- plus reiskosten per wedstrijd! Wie wil dat nou niet?

Wat verwachten we van een nieuwe regioscheidsrechter?

1. Bereidheid om de VS3-cursus te doen (geen kosten). Dit zijn 3 avonden gedurende het seizoen. Ervaren V4-scheidsrechters (1e klasse) kunnen eventueel ook via een PvB rechtsreeks R1- of R2-scheidsrechter worden.
  2. Minimaal 6 wedstrijden in het seizoen fluiten. Normaal is 12 wedstrijden.

De aanwijzer van de Nevobo houdt rekening met wensen of beperkingen. Je zult niet tegelijk moeten spelen en fluiten. Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven alleen op vrijdag- of donderdagavond te willen fluiten. Als je alleen reist met het OV, zul je niet naar kleine dorpen gestuurd worden. Per wedstrijd ben je ongeveer 3-4 uur bezig, afhankelijk van de reisafstand en de wedstrijdduur.

Meld je direct aan of vraag meer informatie via scheidsrechters@vv-avior.nl.

Groet, Huub Fränzel (scheidsrechterscoördinator)