Regiotrainingen - Nieuwe stijl

07-10-2016

Vanaf dit jaar worden de regiotrainingen georganiseerd door de Deventer Volleybal Academy. Deze regiotrainingen zijn voor de volleybaltalenten uit de verre omgeving van Deventer(oa. Hellendoorn, Twello, Eerbeek, Raalte enz). Van volleybalvereniging Avior zijn dit jaar 18 kinderen geselecteerd! Zondag 9 oktober zal de eerste training plaatsvinden van 10.00-12.30 uur in de Scheg.

Naast de trainingen zullen de kinderen(en ouders) ook kennis maken met de wereld achter de volleybal. Ze zullen kennis maken met topvolleyballers uit ere- en topdivisie die mee komen trainen, gaan naar eredivisie wedstrijden en ….krijgen zondag a.s. hun trainingsshirt uitgereikt door een mystery guest. Afgelopen dagen zijn er op de facebook pagina van Regiotrainingen Deventer Nieuwe Stijl hints gegeven wie onze mystery guest zal zijn. Vandaag is deze persoon bekend geworden: de mystery guest is Manon Nummerdor-Flier! (foto: Ronald Hoogendoorn)