Home » Nieuws
Salland Zorgverzekeringen & Avior werken weer samen

Salland Zorgverzekeringen & Avior werken weer samen

10-12-2017

Salland zorgverzekeringen en Volleybalvereniging Avior werken weer samen! Gisteren werden flyers uitgedeeld in de sporthallen met meer informatie en natuurlijk kan je ook online een heleboel vinden en meteen je premie berekenen, kijk hiervoor op https://www.salland.nl/vv-avior.

------------

Je zorgverzekering vergelijken loont! 

Op dit moment hebben alle zorgverzekeraars hun promotie in gang gezet. Je hoort het op de radio, ziet het op tv en op straat. Maar loont het nu echt om te vergelijken? Wij denken van wel. Tussen de zorgverzekeraars zitten namelijk grote verschillen.

De Consumentenbond gaf afgelopen week een paar goede tips:

  • Vergelijk de verschillende aanbieders.
  • Bekijk goed of je een aanvullende verzekering nodig hebt. Als je (veel) sport en de kans op blessures groot is, kan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie verstandig zijn.
  • Kijk niet naar de korting,  maar naar het uiteindelijke bedrag dat je gaat betalen.

En dan blijkt dat onze sponsor Salland Zorgverzekeringen nu wel een heel goed voorstel doet. Ze noemen het 'De beste naturapolis voor de beste prijs'.

  • Goede afspraken met zorgverleners in het hele land, met extra aandacht voor onze regio. Daar heeft Salland afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners. Je kunt dus naar de zorgverlener van jouw keuze.
  • Ga je naar een zorgverlener waar ze geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan is de vergoeding maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners. Bij andere verzekeraars krijg je vaak maar 75%.

En de prijs, die is onder de streep dus heel aantrekkelijk. 

Win een jaar gratis lidmaatschap

Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan scoor je een mooi bedrag voor onze club, en maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Al verzekerd bij Salland via onze club? Dan hoef je niets te doen. En je mag natuurlijk ook overstappen naar de clubcollectiviteit als je al verzekerd bent bij Salland. Ook in deze twee gevallen krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap. © Volleybalvereniging Avior