Samen zijn we verantwoordelijk

01-12-2017

Aan alle leden van onze vereniging,

Van onze eigen leden én van andere partijen krijgen wij al enige tijd door dat wij de kleedkamers slordig achterlaten. Daarnaast zijn er een aantal vragen en onduidelijkheid omtrent zaalwacht en fluiten. De volgende afspraken gelden binnen Avior:

• Kleedkamers & sporthallen: Gooi afval in de afvalbakken, trek douchewater na het douchen naar de afvoerpuntjes en meld het bij de bar als toiletpapier op is of afvalzakken vol zitten.

• Tellen & nethoogte: Als team ben je zelf verantwoordelijk voor een teller (of je telt zelf) en je bent zelf verantwoordelijk om het net op de juiste hoogte te hangen.

• Zaalwacht: De zaalwacht is ten opzichte van voorgaande jaren veel eenvoudiger geworden. De taken voor de zaalwacht staan vermeld in het zaalwachtdocument. Deze is ook online te vinden, via: http://vv-avior.nl/algemeen/zaaldienst. Zorg dat je ruim op tijd bent en met voldoende personen.

• Fluiten: Fluiten is een teamverantwoordelijkheid. Je bent vrij de wedstrijden onderling te verdelen, maar je bent verplicht te zorgen dat iemand de wedstrijd fluit.

• Licenties voor fluiten: Zorg voor een scheidsrechter met de juiste licentie (lees hierover meer op http://vv-avior.nl/algemeen/arbitrage). Helaas hebben er een reeks scheidsrechters bij wedstrijden gefloten, die geen licentie of de juiste code hadden. Als vereniging krijgen wij daar een boete voor. Deze is nu betaald door Avior, maar wordt bij nieuwe boetes op het desbetreffende team verhaald.

Samen zijn wij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze vereniging. Laten we ook samen onze verantwoordelijkheid nemen bij het overdragen van de kleedkamers aan andere teams, spelplezier van onze verenigingsgenoten verhogen door op tijd en goed voorbereid bij zaalwacht aanwezig te zijn én de juiste scheidsrechter op de juiste bok te hebben staan.

Bestuur Volleybalvereniging Avior