Home » Nieuws
Spelregelcafe 20 juni

Spelregelcafe 20 juni

01-06-2016

Word jij een master in volleybal?! 

... wij dagen je uit!

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: Meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op maandag 20 juni een Spelregelcafé in de kantine van Sporthal Schalkhaar. Ons Spelregelcafé opent haar deuren om 19:00 uur en duurt maximaal tot een uur of negen. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.

Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.

Tijdens het Spelregelcafé gaan we met zijn allen proberen het spelregelbewijs te halen. Daarmee mag je ook wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Mocht je nog geen account hebben op Volleybal.nl, maak deze dan aan: je hebt hem nodig om de afsluitende toets te maken.

Doe je mee?!

Meld je aan via scheidsrechters@vv-avior.nl en word een ‘master in volleybal’! De A-jeugdleden verwachten we in ieder geval dus die hoeven zich niet aan te melden (als je echt niet kunt: afmelden bij de trainer + aanvoerder).

Vergeet je laptop/tablet/smartphone niet!

Bij grote belangstellingen organiseren we een tweede avond op woensdag 22 juni.

 © Volleybalvereniging Avior