Team in de spotlight: Heren 2

26-10-2017

Gevraagd worden als ‘Team in de Spotlight’ in de week dat je als team het eerste Avior Halloweenparty houdt. Dat biedt kansen. Grote kansen. Laten we als Heren 2 zijnde gelijk maar beginnen met een schaamteloos stukje reclame. Aankomende zaterdag houden wij voor het eerst in de geschiedenis van onze grootste volleybalvereniging van Nederland een ware Halloweenparty. Zombies, horrorclowns en met bloed besmeurde gevangenen. Niets is te gek deze avond in een hopelijk bomvolle kantine Schalhaar. 18.30 uur zijn de laatste wedstrijden van de dag en aansluitend zullen we gelijk beginnen met het spookachtige feest.

Een feest dat ons de mogelijkheid biedt ons team in de spotlight te zetten zonder het over de prestaties van dit seizoen te hebben. Vijf wedstrijden, drie punten. Hier laten we het dan ook bij. Laten we hopen dat we op het Halloweenfeest voor het eerst een overwinning kunnen vieren. Met ons team spelen we één van de laatste wedstrijden van de dag om 18.30 uur. Zo snel mogelijk met een winstpartij van het veld om zo de kantine in te trekken klinkt ons dan ook als muziek in de oren. Of klinkt voor ons als een horrorclown in een kinderspeeltuin, om het maar bij de Halloweenparty te houden.

De Halloweenparty biedt voor alle Avior-leden, aanhang en oud-leden dan gelijk de kans om de trainer, coach en spelers van Heren 2 beter te leren kennen, waardoor een voorstelronde in deze rubriek overbodig wordt. Een voorstelronde die anders ongetwijfeld toch over kilo’s was gegaan. Stuk voor stuk zouden de spelers van ‘het tweede’ eigenlijk in heren 1 spelen namelijk. Zover is het niet gekomen. Want helaas… “Wij zijn te dik voor heren 1”.

Aan alle feestvierders de opdracht de kiloknallers van heren 2 zaterdagavond te vinden. Hoewel dat best een aardige opgave kan worden achter de maskers en andere ingeslagen kledingstukken. Kleine tip dan ook. We hebben een nieuwe trainer, een nieuwe coach en twee nieuwe spelverdelers. Voor de insiders die op de Algemene Ledenvergaderingen hun gezicht laten zien. Een pendelbusje van De Scheg naar de sporthal Schalhaar hebben we nog niet. Tot zaterdagavond, verkleed op de fiets.