Team in de spotlight

16-12-2016

In elke editie van de nieuwsbrief kiest de PR commissie een team dat in de spotlight staat. Als Team in de Spotlight mag je een stukje tekst aanleveren en een leuke (team)foto! Het verhaal kan gaan oven jullie laatste wedstrijd, een gezellige teamactiviteit of een voorstelrondje. Zo leren we elkaar allemaal beter kennen!

Meisjes A1: Het dreamteam

De leukste en gestoordste mensen in 1 team dat kan toch niet goed gaan? Toch is dit stelletje ongeregeld onder leiding van John Ogink, Roy Meyer en coach Marco Noorman aardig in bedwang te houden!

Laten we beginnen met voorstellen bij de jongste, beter bekend als ons geheime wapen, is Nicole van de Vosse, maar liefst 12 jaar en nu al in de A1 dat belooft nog wat! Zus Lisan van de Vosse is dan ook de éne jongste. Haar favoriete positie is spelverdeler en met haar mooie balletjes achterover worden de ballen zo in het veld geslagen! De concurrent van Lisan als spelverdeler is dan ook de gevreesde Loes Wientjes. Met haar 2e balletje over het net wordt er altijd gescoord!

Op links staan onze drie kanjers namelijk: Lynn Wessselink die elke bal keihard aanvalt, maakt niet uit wat het voor bal het is. Estelle Noorman die misschien niet de grootste is, maar dat zeker niet als nadeel heeft, want ballen worden tactisch weggelegd! En Isa Siemelink die maar blijft groeien in de sport en steeds beter wordt! Dan de kleinste, maar zeker niet te missen, de altijd vrolijke Heleen Nikkels die als libero alle ballen van de grond plukt.

Op midden hebben we ons kanon staan, namelijk Felien van der Veer die alle ballen zo het veld inramt. Danique van Silfhout is de belangrijkste blokker en prikker in ons midden die zeker niet te missen is voor ons team. Dan de laatste uit het dreamteam is de altijd geblesseerde Maret Kruiper die toch altijd maar door blijft gaan en de liefde van het samen spelen en plezier maken in een team altijd benadrukt!

Dit stelletje ongeregeld zorgt dat je elke wedstrijd op het puntje van je stoel gaat zitten. Wedstrijden worden super spannend gehouden door het gelijk opgaande spel maar toch worden (bijna)alle wedstrijden nog gewonnen!