Team in de spotlight: NOJK meisjes D

05-02-2017

In elke editie van de nieuwsbrief kiest de PR commissie een team dat in de spotlight staat. Als Team in de Spotlight mag je een stukje tekst aanleveren en een leuke (team)foto! Het verhaal kan gaan oven jullie laatste wedstrijd, een gezellige teamactiviteit of een voorstelrondje. Zo leren we elkaar allemaal beter kennen!

NOJK team meisjes D

Beste lezers,

Ik ga u vertellen over de reis die wij hebben gemaakt met de open club. En dat wij vooral heel veel lol hebben gehad. Zowel met de teammaten zelf, als met de trainsters.

De eerste ontmoeting van het NOJK team Meisjes D
Toen wij voor het eerst ons tijdelijke team zagen op 8 november hadden we meteen al een goede band. Veel bekende gezichten van de club. Uit sommige van die banden is zelfs een vriendschap ontstaan. Maar er moest natuurlijk ook even gepraat worden. De trainsters legden eerst uit hoe alles in ze werk ging. Van posities tot wedstrijddatums aan toe. Toen gingen we een training doen zodat iedereen even kennis kon maken met de goede en iets minder goede kanten van elkaar.

De wedstrijden
De eerste wedstrijddag was in Hoogeveen. Maar de heenweg was iets anders dan gepland. Het was nou net die dag heel erg glad. Sommige ouders wilden het risico niet nemen. Daarom ging niet iedereen mee naar de eerste wedstrijd. Maar zoals teammaten doen hielden we ze op de hoogte. De rest die wel meeging deden natuurlijk heel erg voorzichtig op de weg. Want hoeveel ongelukken die dag in Nederland wel waren... Uiteindelijk is iedereen heelhuids aangekomen en hadden we erg zin in de wedstrijd vooral omdat we het met elkaar deden. Toen we begonnen merkten we dat het heel erg goed ging. We hadden de eerste en tweede  wedstrijd gewonnen met 2 – 0. De tegenstanders van de eerste wedstrijd kwamen niet opdagen dus die hadden we dan eigenlijk al automatisch gewonnen."De derde wedstrijd was tegen Olhaco. Die hadden ook al 2 wedstrijden gewonnen! Het is een hele spannende wedstrijd geworden en allebei hebben we een set gewonnen. De stand was: 22 – 25 en 25 – 21. We hadden dus 1 puntje meer gemaakt en winnaar van de poule! Door naar de halve finale! Nog voor de wedstrijd zeiden de ouders en trainsters : "Als jullie alles winnen en dus doorgaan naar de halve finale dan mogen jullie naar de McDonald's" Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen. Maar belofte maakt schuld dus hebben we de dag leuk afgesloten met een bezoekje aan de McDonald's.

Groetjes van het NOJK MD team:
Bianca, Esmee, Niobe, Sahra, Isabelle, Fleur(schrijfster van dit stukje), Wouda en Femke
en de trainsters Ilse en Elly