Home » Nieuws
Update: Teamkleding

Update: Teamkleding

01-06-2016

Hallo allemaal,

Het seizoen zit er op. Bijna alle wedstrijden zitten erop, dus het is weer tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen voor de nieuwe volleybalvereniging Avior. Voor het volgende seizoen is het de bedoeling dat we allemaal in een nieuw tenue gaan spelen. Daarom willen we alle "oude" kleding – van zowel voormalig DeVolCo'88 als ook voormalig SVS – retour ontvangen en controleren. Zodat we met z'n allen goed aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Wat staat er de komende tijd te gebeuren met de teamtassen, wedstrijdkleding en trainingspakken?

Pasavonden

De definitieve planning voor de pasavonden ziet er als volgt uit :

Week 22 - Maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni
Tijdstip    : 19.00 tot 21.00 uur*
Locatie    : De Scheg (Blue Ocean Bar)

Week 23 - Maandag 13 juni t/m vrijdag 17 juni
Tijdstip    : 19.00 tot 21.00 uur*
Locatie    : Sporthal Schalkhaar

* Voor beide weken zal op de maandag en woensdag vanaf 16:30 uur een passessie begonnen worden, speciaal voor de mini’s.

Ben je niet in de gelegenheid om gedurende deze 2 weken te komen passen, dan loop je het risico dat er bij de start van de competitie geen tenue voor je is, dus dat je dan niet kunt spelen.
Lukt het nou echt niet om te komen passen, dan kun je met enig risico voor jezelf voor 17 juni de pasmaten van een shirt en broek of tight een mail sturen aan kledingcommissie@vv-avior.nl.

Geef in de mail het volgende aan:
•    Volledige naam
•    Team
•    Maat shirt + maat broek (H) of tight (D)

N.B. het kan mogelijk ook op basis van een soortgelijke of even grote teamgenoot, vermeld dan ook haar of zijn naam daarbij.
LET OP: tijdens een lopend seizoen kan in principe niet meer geruild kan worden van kleding (dus een grotere of kleinere maat broek/shirt).

Oude teamtassen met kleding inleveren

Teamtassen (met alle schoon én gewassen kleding) kunnen op elke pasavond ingeleverd worden. Hetzelfde geldt voor de trainingspakken. Voor de mini’s geldt, dat ze deze op de maandag of woensdag kunnen inleveren. Let wel op de planning wanneer de kledingcommissie aanwezig is. De spelerspassen kunnen gelijktijdig met de teamtas, wel separaat, afgegeven worden. Daarnaast is het voor de mini's ook mogelijk om dit via Elly Ogink en/of Esther van Heijningen van de mini's aan ons mee te geven. 

Nieuw tenue

Op de pasavonden zal het nieuwe tenue nog niet getoond worden. De verwachting is dat het nieuwe tenue op zaterdag 10 september tijdens het openingstoernooi getoond zal gaan worden. Tot die tijd zullen jullie nog in spanning moeten afwachten!

Libero's

De kledingcommissie wil graag, van de train(st)er / coaches, weten wie komend(e) seizoen(en) als libero gaan spelen. Dit kan gedaan worden door een mail te sturen naar kledingcommissie@vv-avior.nl met als onderwerp “Libero”. Vermeld in deze mail de naam van de perso(o)n(en) en in welk team hij / zij speelt, dan wel spelen.

'Oude' tenues

Er zijn ook enkele vragen binnengekomen over het inleveren en het houden van de tenues. Leden zullen in de gelegenheid gesteld worden om kleding over te nemen voor een symbolisch bedrag. Resterende kleding zal gedoneerd worden. Wel wordt nu eerst alles ingezameld om alles weer compleet te hebben. Daarnaast kunnen we de kleding nog niet weg doen, als de nieuwe tenues nog niet binnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Kledingcommissie van Avior - kledingcommissie@vv-avior.nl

 © Volleybalvereniging Avior