Home » Nieuws
Terugblik oliebollentoernooi

Terugblik oliebollentoernooi

02-01-2018

Op woensdag 27 december werd er door de leden van de volleybal vereniging Avior het jaarlijkse oliebollen toernooi georganiseerd. Dit was bedoeld voor alle leden van de vereniging. Overdag was er voor de eerste keer een jeugdtoernooi voor de B- en C-teams van de vereniging. 's Avonds was de tweede editie van het senioren toernooi, voor alle A-jeugd, recreanten en senioren. 

Dit jaar was de organisatie in handen van de teams van dames 4 en heren 7 én van het nieuwe Avior jeugdbestuur. Overdag hebben ruim 60 jeugdleden meegedaan aan het toernooi en 'savonds waren meer dan 140 leden aanwezig op het leuke, gezellige en sportieve toernooi. In de avond werden Dames 4 en Heren 7 ondersteund door een hbo student sport, gezondheid & management.

In deze editie werd het toernooi geopend door een speciale gast die zeer bekend is onder volleyballend Nederland. Maret Balkestein-Grothues, aanvoerster van het Nederlands volleybalteam. Het was een grote eer haar te mogen ontvangen. Zij heeft met veel enthousiasme antwoord gegeven op alle vragen. Daarnaast heeft ze tijdens het toernooi dames 4 gecoacht. 

Via deze weg willen we ook alle sponsoren hartelijk bedanken voor de steun die we hebben mogen ontvangen.
Door deze steun konden wij mooie prijzen verloten en een goed georganiseerd toernooi realiseren. 

Kijk voor een foto-impressie op de Avior facebook

 

=========

In de avond zijn de prijzen voor het jeugdtoernooi verloot, de volgende lootjes hebben nog een prijs gekregen (informatie over ophalen volgt): 812 (Irma), 815 (Joris), 817 (Ivo), 818 (Kasper) 822 (Suus), 823 (Esmee) 828 (Fleur), 829 (Anna), 830 (Eva) 831 (Anouk), 832 (Kelly), 842 (Maaike), 843 (Romy), 849 (Marleen) 850 (Dani) en 851 (Gwen).© Volleybalvereniging Avior