Oliebollentoernooi 2017: Tijdlijn

26-12-2017

Hallo allemaal!

Woensdag 27 december is het zo ver: het tweede Avior oliebollentoernooi voor senioren en de A-jeugd én het eerste Avior jeugdoliebollentoernooi voor B- en C-jeugd!
Alle festiviteiten vinden plaats in de Scheg, om 12.45 uur begint het jeugdoliebollentoernooi; om 19.00 uur het senioren toernooi.

Maar of je nu actief komt volleyballen, alleen komt kijken of mee doet aan de rest van de activiteiten: je bent de hele dag welkom!
Vandaar dat we hierbij een tijdschema voor de héle dag publiceren.

12.45 uur Aanmelden voor het jeugdtoernooi! (Vergeet je €2,- inschrijfgeld niet)
13.00 uur Start wedstrijden jeugdtoernooi
17.00 uur Einde jeugdtoernooi, prijsuitreiking (het winnende team heeft om 19 uur een meet & greet met de mystery guest!)
  • Aanvang senioren toernooi
  • Bekendmaking mystery guest
  • Winnende team jeugdtoernooi: meet & greet met de mystery guest
  • Verloting van jeugdprijzen
19.30 uur Start wedstrijden seniorentoernooi
20.30 uur Persconferentie / Vragen-half-uurtje met de mystery guest
22.15 uur Eind van de wedstrijden (senioren): eindejaarsborrel en verloting, met Rad van Fortuin!

De loten
Gedurende de hele dag kunnen loten gekocht worden: deze zijn €1,- per stuk! Alle jeugdleden die meedoen aan het jeugdtoernooi krijgen sowieso één lot. De opbrengsten van de loten gaan naar de clubkas. Er zijn fantastische prijzen geregeld die met de verloting gewonnen kunnen worden, denk aan een rondvlucht, vleespakket, wijnpakket, vrijkaarten Scheg, gesigneerde ballen, enz., enz. En er is een speciale jeugdprijs: een meeloopstage bij Nevobo-jeugd op Papendal!

Ook is het mogelijk om gedurende de dag kleding te passen middels passets, als je nog iets wilt bestellen via de Avior webshop

Tot morgen, wij hebben er zin in!! Groet,

Heren 7, Dames 4 & het jeugdbestuur!