Home » Nieuws
(Beach)Volleybaltoernooien zomer 2017

(Beach)Volleybaltoernooien zomer 2017

24-04-2017

Beste volleyballers van Avior, 

Het officiele zaalseizoen is voorbij, tijd voor beach- en grastoernooien! Vanuit Avior organiseren we op 24 juni het 2x2 ABC toernooi en op 1 juni het Buitentoernooi in combinatie met de CMV-activiteitendag en onze vrijwilligersactiviteit. En niet te vergeten, het Bedrijventoernooi!  

Daarnaast krijgen we regelmatig verzoeken binnen om informatie over toernooien in- en rondom Deventer met jullie te delen. Bij deze hebben we de verschillende externe toernooien in een handig overzichtje geplaatst! 

Toernooi Datum Doelgroep/Toelichting Link
Rogier Berris Toernooi 13 mei Het toernooi heeft een recreatief karakter en zal bestaan uit een aantal wedstrijden tussen mix-teams van DSC leden, oud-leden, familie, vrienden van Rogier en sponsors van het toernooi. Ook het Nederlands transplantatie team zal aan het toernooi deelnemen.  Doel van deze dag is om met z’n allen sportief bezig te zijn en er een mooi toernooi van te maken. Verder willen we Rogier Berris gedenken en geld op halen voor twee goede doelen namelijk het Nederlands transplantatie team en stichting PLN. Website
Vierhofsteden 9-11 juni

Van tweede divisie tot en met recreanten, alles kan. Beachen? Ook goed. En wegens succes herhaald; een jeugdtoernooi er bij voor A, B en C.

Schrijf je uiterlijk 20 mei in!

Website
Bathmen on the Beach 17 juni
  • Promotieklasse en hoger

  • 1e en 2e klasse

  • 3e, 4e klasse en Recreanten

Website

Ontbreekt er een toernooi? Mail het naar pr@vv-avior.nl! © Volleybalvereniging Avior