Vanaf 8 mei trainen met nieuwe teamindeling

17-04-2017

Na de meivakantie (vanaf 8 mei) gaan we trainen met de nieuwe teamindeling. De trainingen voor alle senioren en recreanten teams liggen stil in de vakantie (tussen 22 april en 8 mei a.s.). De ervaring leert dat de opkomst laag is gedurende deze vakantie weken. Daarnaast geeft het de technische commissie  de gelegenheid om de eventuele aanpassingen in de teams te regelen. De nieuwe teamindeling en het trainingsschema voor na de vakantie, ontvangt iedereen tijdens de vakantie.

Die teams die promotie degradatie wedstrijden gaan spelen krijgen wel de mogelijkheid om in deze vakantie te trainen. Met deze teams zal rechtsreeks gecommuniceerd worden over de tijdstippen waarop deze trainingen zullen plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie Avior