Trainers en assistenten gezocht voor project SportStars

28-01-2018

In samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zijn we begonnen met het project SportStars. Op een laagdrempelige manier proberen we kinderen uit de gemeente Deventer in beweging te krijgen. Avior geeft hierbij onder andere volleybalclinics binnen en buiten schooltijd.

Voor deze volleybalclinics zoeken wij trainers en assistenten die de hoofdtrainer ondersteunen. De clinics vinden plaats in Sporthal De Kroon in Deventer. Het gaat om de volgende dinsdagmiddagen van 15.00 – 16.00 uur:

• 6 februari 2018
  • 13 februari 2018
  • 20 februari 2018
  • 6 maart 2018

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mieke Tip via combinatiefunctionaris@vv-avior.nl

Over SportStars
Het doel van SportStars is om op een laagdrempelige manier kinderen uit de gemeente Deventer in beweging te krijgen. Dit vindt plaats op een uitdagende en gastvrije locatie in de samenwerking met lokale sportverenigingen.

Op verschillende basisscholen vinden er tijdens tijdens de gymles Sportkennismakingsclinics plaats. Naast deze binnen schoolse clinics is het ook van belang om na schooltijd clinics te laten plaatsvinden.

Avior is in januari 2018 van start gegaan met het naschoolse aanbod in De Scheg (11, 18, 25 januari en 1 februari). Ook in de maand februari zijn er buitenschoolse clinics. Deze vinden plaats in Sporthal De Kroon in Deventer.

Resultaten Project SportStars
De resultaten van het project zijn te onderscheiden in de volgende resultaten:

1.            Sportkennismakingsclinics van sportverenigingen tijdens de gymles bij scholen in het primair onderwijs (sportimpuls);
2.            SchoolSportClub waarbij kinderen uit de groepen 3 t/m 8 een verdieping kunnen zoeken in een sport die zij in de gymles hebben uitgeprobeerd (sportimpuls & SchoolSportClub);

• SchoolSportClub Keizerslanden, met als locaties sporthal De Kroon, Borgelerbad en sportpark Keizerslanden.
  • SchoolSportClub Colmschate, met als locaties De Scheg, TC Colmschate, SV Helios en DHV
  • Vakantie Sportweken in de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie waar kinderen uit de groepen 3 t/m 8 aan deel kunnen nemen. Hierin worden ook bestaande toernooien als het Deventer Tafeltennis Kampioenschap en het Schoolvolleybaltoernooi verwerkt.

3.            Service waarbij kinderen die een sport graag willen uitproberen persoonlijk naar een sportvereniging worden begeleid.

Voor meer info: Mieke Tip combinatiefunctionaris@vv-avior.nl