Uitreiking Teamtassen tijdens Openingstoernooi 5 september

23-08-2015

Beste aanvoerder(s)/coach(es),

Het uitreiken van de teamtassen met de tenues en de daarbij behorende instructies zal volgende week gaan plaatsvinden. Op ZATERDAG 5 september a.s. zijn wij als kledingcommissie in de grote zaal van de Scheg aanwezig.

Door allerlei oorzaken/problemen in de afgelopen 2 maanden kan het zijn dat een aantal teamtassen nog niet compleet gevuld zijn, maar wellicht ook domweg omdat een aantal competitie-spelende leden het tenue nog niet heeft gepast. Wij vragen daarvoor begrip van jullie.
Zodra jullie de teamtas hebben ontvangen verzoeken wij jullie e.e.a. zorgvuldig te controleren en eventuele klachten, ontbrekende kleding, etc. bij ons te melden.
Daarvoor kunnen jullie ons per mail bereiken via kledingcommissie@devolco88.nl.

Zoals gezegd zijn wij als kledingcommissie (of een afvaardiging daarvan) tijdens het openingstoernooi aanwezig. Om de uitlevering aan te kunnen, stellen wij de volgende tijden voor:

• uitlevering teamtassen van de mini’s: vanaf 08.30 uur in de grote zaal;
  • uitlevering teamtassen van de jeugd: vanaf 11.00 uur in de grote zaal;
  • uitlevering teamtassen senioren en recreanten: vanaf 13.30 uur in de grote zaal.

Kom op tijd (ook in verband met de nog te maken teamfoto's)!!!

N.B. Elk team én daarin spelende competitieleden moeten op de hoogte zijn van het kledingreglement dat in elke teamtas zit én binnenkort ook weer op de vernieuwde DeVolCo-site zal komen te staan en daar naar handelen. Uit ervaring weten wij dat niet alle teams voorgaande seizoenen hun kleding gezamenlijk hebben gewassen en/of hun teamtas aan het eind van het seizoen compleet hebben teruggeleverd aan ons. Oók voor aankomend seizoen 2015-2016 zal dat niet meer worden geaccepteerd!!!

Namens de kledingcommissie DeVolCo'88,

Inge Zandkamp