Woordje van de voorzitter

07-04-2018

Nederlands kampioen!

Zaterdag 31 maart is jongens-D (CMV) Nationaal Open Jeugd Kampioen geworden. Het NOJK is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Nadat het team eerste was geworden in de poule werd in de halve finale gewonnen van Alterno. In een zinderende finale, tegen Sudosa uit Assen, werd de eerste set nog verloren met 28-26. Na de gewonnen tweede set werd uiteindelijk de derde set winnend afgesloten. Een resultaat om erg trots op te zijn, en de eerste grote prijs voor Avior. Een fantastische prestatie van het team en coach Deborah Behr!

Naast dit sportieve hoogtepunt zijn we als bestuur ook trots op het resultaat van de kaderwervingsactie. Onder bezielende leiding van Ton Simons en met hulp van veel vrijwilligers zijn gedurende 2 zaterdagen alle bezoekers van de sporthallen gevraagd om een bijdrage te leveren aan de vereniging. En met succes! Maar liefst 76 personen zijn ingeschreven als potentieel vrijwilliger. Op korte termijn wordt dit opgevolgd en wordt met alle nieuwe vrijwilligers een afspraak gemaakt.

Geniet nog van de laatste competitiewedstrijden!

Jullie voorzitter
John Dommerholt