Oliebollentoernooi

11-12-2016

Beste Avioranen,

Op woensdagavond 28 december in De Scheg is het zover: het eerste oliebollentoernooi van Avior! Oud Devolconezen kennen het, een gezellige avond volleyballen met daaraan gekoppeld een verloting van leuke prijsjes en prijzen. Komt dat zien, komt dat zien. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan de clubkas.

Zoals elk jaar is de organisatie (dit jaar H5) opzoek naar prijzen voor deze grandioze verloting. Heb je iets uit je kerstpakket over, of een dubbel Sinterklaascadeau: lever deze dan in bij een van de spelers van Heren 5. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de trainingsavond: maandagavond tussen 20:30 en 22:30 uur in de Kroon of natuurlijk via spelers die bij je in de buurt wonen. Of neem het mee naar het toernooi en geef het daar af.

Ook op dit toernooi hebben we weer wat verrassingen in petto naast het normale volleybal. Iedereen uit de Jeugd A, recreanten of de senioren Nevobo teams is welkom. De zalen van de Scheg gaan open om 18.45 uur en het toernooi start om 19.00 uur.

Om de voorbereiding een beetje te kunnen stroomlijnen vragen we jullie per team je uiterlijk 21 december aan te melden via het aanmeldformulier

We hopen op een grandioze opkomst, tot de 28e! Bekijk hier het promo-filmpje.

Heren 5