Home » Teams » Zitvolleybal

ZITVOLLEYBAL

‘Zitvolleybal is een aantrekkelijke volleybalvariant, zowel om te beoefenen als om naar te kijken.
Het zitvolleybal hanteert – bijna onveranderd – de basiselementen van het volleybal alleen voer je deze zittend in plaats van staand uit.’

We zijn met een enthousiaste groep van 6-8 deelnemers op de donderdagavond aan het zitvolleyballen.
De training is in gymzaal de Polakkers van 18.30 – 20.00 uur.
Zwaluwenburg 2
7423DS Deventer

Daarnaast zijn we bezig om het zitvolleybal te promoten binnen de regio. We willen de verenigingen in de buurt van Deventer erbij betrekken, iedereen is welkom om te komen zitvolleyballen in Deventer. Er is een nadrukkelijke intentie om zitvolleybal blijvend aan te bieden binnen onze vereniging.

We zouden het leuk vinden als u geïnteresseerd bent in het zitvolleybal om te komen bij onze training.
U bent van harte welkom!

Daarnaast vinden wij het leuk om eens te sparren tegen een tegenstander, bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Mieke Tip.

Combinatiefunctionaris Avior
mail: combinatiefunctionaris@vv-avior.nl