Home » Teams » Zitvolleybal
Zitvolleybal

ZITVOLLEYBAL

‘Zitvolleybal is een aantrekkelijke volleybalvariant, zowel om te beoefenen als om naar te kijken.
Het zitvolleybal hanteert – bijna onveranderd – de basiselementen van het volleybal alleen voer je deze zittend in plaats van staand uit.’

We zijn een enthousiaste groep van 6-8 deelnemers die op de dinsdagavond zitvolleyballen.
De training is in de Scheg (zaal 5) van 19.30 – 21.00 uur.
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer

Daarnaast zijn we bezig om het zitvolleybal te promoten binnen de regio. We willen de verenigingen in de buurt van Deventer erbij betrekken, iedereen is welkom om te komen zitvolleyballen in Deventer. Er is een nadrukkelijke intentie om zitvolleybal blijvend aan te bieden binnen onze vereniging.

We zouden het leuk vinden als u geïnteresseerd bent in het zitvolleybal om te komen bij onze training.
U bent van harte welkom!

Daarnaast vinden wij het leuk om eens te sparren tegen een tegenstander, bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Mieke Tip, combinatiefunctionaris bij Avior via combinatiefunctionaris@vv-avior.nl